Aangepaste gelaatsbehandeling binnen jouw skincoachingstraject

Optioneel kan je binnen jouw persoonlijk skincoachingstraject kiezen voor ontspannende en/of verbeterende gezichtsbehandelingen in het instituut. De geadviseerde behandelingstechnieken staan alvast opgenomen in jouw persoonlijke adviesrapport. De gelaatsbehandelingen in het instituut vullen je thuisverzorging aan én werken heerlijk ontspannend. Met een gedisciplineerde thuisverzorging en het gebruik van de juiste verzorgingsproducten bereik je 70% van de beoogde huidverbetering. Doelgerichte gezichtsbehandelingen in het instituut geven een extra boost.

5 / 5
IMG_5262

Een huidverbeterende gelaatsverzorging

Aanvullend op het aanbrengen van je dagelijkse verzorgingsproducten geniet je van een heerlijke gezichtsverzorging. In vergelijking met de andere gelaatsbehandelingen werk ik hier minder in de diepte. Ontspanning en genieten staan centraal.

Lees meer over een huidverbeterende gelaatsverzorging
img_550

Peelings

Bij een peeling werk ik dieper op je huid in. Door het verwijderen van je dode huidcellen met gespecialiseerde producten maak ik je huid dunner. Dit vormt voor je huid de ideale trigger om de actieve werkstoffen uit de geadviseerde verzorgingsproducten maximaal op te nemen. Een peeling is ideaal voor de behandeling van acné, littekenvorming, pigmentvorming of huidveroudering.

Lees meer over peelings

HydraFacials

De behandeling als je wil werken op huidveroudering, pigmentatie of acné.Bij een HydraFacial geef ik je huid allereerst een grondige dieptereiniging. Alle talg en vuildeeltjes worden via een zuigtechniek uit je poriën gehaald. Vervolgens breng ik onder druk de actieve werkstoffen rechtstreeks in de diepere huidlagen in. Deze behandeling is geheel pijnloos en geeft je zelfs een relaxed gevoel. Optioneel sluit ik de HydraFacial nog af met een ontspannende gelaatsmassage. Een HydraFacial combineert een onmiddellijk positief resultaat met een werking op langere termijn.
Kortom: de beste huid van je leven!

Lees meer over HydraFacial

Dermaplaning

Dermaplaning combineer ik regelmatig met één van de overige behandelingstechnieken, maar kan ook afzonderlijk toegepast worden. Met een mesje schraap ik pijnloos de dode huidcellen en de donshaartjes van je gelaatshuid weg. Deze voorbehandeling garandeert een betere absorptie van de aangewezen verzorgingsproducten.

Lees meer over Dermaplaning
img_5073

Onze overzicht voor gelaatsbehandelingen

Onze prijslijst voor de verschillende gelaatsbehandelingen is afhankelijk van de toegepaste behandelingstechnieken, de tijdsduur en de gebruikte verzorgingsproducten.

HYDRAFACIAL

Opmerking: Elke HydraFacial behandeling is ook aan te kopen in kuurvorm volgens de formule 5 + 1 gratis. Het interval waarin de kuur het beste uitgevoerd wordt is persoonsgebonden.

CLASSIC FACIAL

 


ADVANCED FACIAL

PEELINGS

DERMAPLANING

SUPPLEMENTEN

Wat klanten zeggen

review placeholder foto
Claire Jamar
6 maanden geleden
Een zalig ‘me- time’ moment ..
review placeholder foto
Stephanie C.
4 maanden geleden
Top service en altijd heel goede uitleg.
review placeholder foto
Ine
8 maanden geleden
Hanne voerde met veel zorg een zeer aangename huidverbeterende gelaatsverzorging uit. Zeer tevreden van.
review placeholder foto
Charlotte Diels
7 maanden geleden
Ik voel me na de behandeling ontspannen en helemaal opgefrist.
review placeholder foto
Sien
7 maanden geleden
Heerlijk zuivere huid na dermapeeling
review placeholder foto
Gitte
6 maanden geleden
Aangename behandeling met een super zacht gelaat als resultaat