Peelings voor een huidverjongend effect

Peelings stimuleren de celvernieuwing en verwijderen dode huidcellen. Hierdoor hebben ze een huidverjongend effect. Je huid ziet er meteen egaler en jonger uit, pigmentvlekken nemen af en poriën zijn minder zichtbaar. Door de juiste peeling toe te passen verbeteren we de structuur van je huid. Peelings zijn zeer geschikt voor de behandeling van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes, een vale huid, roodheid, zonschade, een rokershuid, huidveroudering en grove poriën.

Afbeelding van Hanne tijdens een gezichtsbehandeling

Bij Fleur Pura in Kasterlee gebruiken we de peelings van Belico Derma en Circadia. We hebben een aangepaste peeling voor elk huidtype en ieder huidprobleem. Deze peelings variëren van oppervlakkig tot middelmatig en sterk. 

Peelings zijn niet alleen geschikt voor je gezicht, maar ook voor andere delen van je lichaam. Zo kunnen we peelings op je rug gebruiken om acneproblemen aan te pakken of voor een donker of grijzig wordende huid op de onderarm of bikinilijn.

Maak hier een afspraak
Peelings - huidvernieuwing

Peelings bij Fleur Pura

Je mag rekenen op een aangename en comfortabele ervaring met een uitgebreid advies voor thuisverzorging. Zo optimaliseren we de resultaten van de peeling. 

We pakken gericht klachten aan als acne, pigmentvlekken, rimpels en dofheid. In slechts zes weken merk je al een structurele verbetering.

Maak online een afspraak voor een van onze peelings of neem contact op voor meer informatie
Circadia peelings