“Van klassiek schoonheidsinstituut
naar skincoaching

“Van klassiek schoonheidinstituut evolueerde Fleur Pura de afgelopen jaren naar een uniek verhaal waarbij skincoaching centraal staat. Ook persoonlijk maakte ik deze groei door. 

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste verdiepte ik me met talrijke professionele opleidingen steeds verder in huidproblemen, huidverbetering, natuurlijke verzorgingsproducten en gelaatsverzorging. 

Ik leerde de aangewezen aanpak voor een individuele huiddiagnose en vond een hoogtechnische oplossing om met een gelaatsscan haarfijn alle huiddetails in beeld te brengen. 

Daarnaast maakte ik diepgaand kennis met natuurlijke verzorgingsproducten. Deze producten bevatten actieve werkstoffen die de gezondheid van je huid een ware boost geven. Ik bleef zoeken totdat ik de perfecte kwaliteitsmerken had gevonden.  

Ook voor de gelaatsbehandelingen gebruik ik de modernste technologieën, waarbij ik de actieve werkstoffen rechtstreeks tot diep in de huid inbreng. Geheel pijnloos en heerlijk ontspannend!

Het eindresultaat? Een gezonde huid die je helemaal doet stralen. Elk half jaar nemen we een nieuwe gelaatsscan en controleren we nauwgezet de vooruitgang. 

Kamp je met hardnekkige huidproblemen of wil je problemen voorkomen? Iedereen heeft baat met skincoaching.

Waarom deze persoonlijke fascinatie? Zelf kamp ik ook met een huidsprobleem. Ik werd tot mijn grote frustratie van het kastje naar de muur gestuurd zonder deugdelijke en structurele oplossing. Dit maakte me onzeker en verdrietig. Ik probeerde vruchteloos tal van producten uit de supermarkt en apotheek. Mijn problemen verergerden alleen maar. Er moest een andere weg bestaan.  

Gelukkig vond ik door heel wat zoekwerk en studie stap voor stap de oplossing. Ik maakte kennis met natuurlijke verzorgingsproducten die écht werken. Ik ontdekte aangepaste behandelingstechnieken die doelgericht het probleem aanpakken. Heerlijk, ik bloeide helemaal open. 

En dat is wat ik met Fleur Pura ook voor jou wil doen. Met een persoonlijke aanpak wil ik je gelaatshuid laten stralen zodat je als persoon volledig open bloeit. Skincoaching biedt jou een uniek concept met een gepersonaliseerde aanpak.

Elke huid is anders, ieders persoonlijk verhaal verschilt. Ik vertrek met jou op een persoonlijke reis, aangepast aan jouw specifieke huidproblemen, jouw wensen, noden en gevoeligheden.”


Tot snel!


Hanne Broeckx
Fleur Pura

img_5068
img_4201