Een leven zonder zorgen - definitieve ontharing
geeft je de vrijheid
om te stralen.

Verlang jij naar een gladde en zachte huid zonder de irritatie van traditionele ontharingsmethoden?

Ontdek hoe definitieve laserontharing de oplossing kan zijn voor ongewenste haargroei.


5 / 5
IMG_5262

Waarom kiezen voor definitieve laserontharing?

  • Tijdsbesparing: Elimineer dagelijkse ontharingsroutines en bespaar kostbare tijd.
  • Kostenbesparing op lange termijn: Bespaar geld door te investeren in langdurige resultaten.
  • Minder irritatie: Verminder ingegroeide haartjes en huidirritatie.
  • Gladde huid: Geniet van een langdurig gladde huid zonder zorgen.
  • Verbeterd zelfvertrouwen: Verhoog uw zelfvertrouwen met een haarvrije zone.
  • Gemak: Geen last-minute touch-ups meer nodig.
  • Langdurige resultaten: Geniet langdurig van een haarvrije huid.
  • Geschikt voor verschillende huidtypes: Geschikt voor diverse huid- en haartypes.
img_550

Klik rechtsonder op
"Maak afspraak"
om je intakegesprek
in te plannen!

Hoe verloopt de behandeling?

Voor de behandeling zal ik als laserspecialist je uitgebreid informeren over alle belangrijke details. Ik voer de behandeling discreet uit en respecteer volledig je privacy.

Voorafgaand aan de behandeling breng ik een coolgel aan op het te behandelen lichaamsdeel. Het is aan te raden om de huid grondig thuis te scheren, de dag ervoor of vlak voor de behandeling. Afhankelijk van je haar- en huidskleur stel ik de laser in. Vervolgens plaats ik de gekoelde lasertip op je huid en begint het laserlicht van de diode zijn werk om het haarzakje definitief te verwijderen. Dit kan aanvoelen als kleine prikjes.

Na de laserbehandeling leg ik een koelkompres op het behandelde gebied, aangezien de behandeling ondanks de koeling van de lasertip nog steeds wat warmte aan de huid kan afgeven. Tot slot breng ik een kalmerende crème aan om je huid te verzachten.

Welke lichaamsdelen komen in aanmerking?

Alle lichaamsdelen zijn geschikt voor ontharing, van top tot teen. Zelfs de haartjes op je tenen en voeten worden behandeld wanneer je je benen laat ontharen.

Welke lichaamsdelen komen hiervoor in aanmerking? Denk aan de bikini, buik, oren, neus, gezicht, nek, hals, tepelhof, armen, benen, rug, schouders, borst, oksels, schaamstreek, baard, tussen de wenkbrauwen, bovenlip, kin, bilnaad, of een andere zone waar je last hebt van ongewenste haargroei.

Prijzen

Onze tarieven zijn uiterst concurrerend. Wanneer je om informatie vraagt, geven we je een richtprijs per zone, variërend van minimaal tot maximaal. Bij ons eerste gesprek zullen we een persoonlijke offerte opstellen, omdat iedereen een unieke beharing heeft en verschillende behoeften heeft. Daarom verdien je een offerte die perfect aansluit op jouw situatie. 


Richtprijs vrouw per zone/ per sessie
Richtprijs man per zone/ per sessie
oksels
€120
schouders €200
buiklijn€85oksels €140
onderarmen€135rug zonder schouders  €300
volledige armen€175baard  €210
bikini€140buik    €200
bikini brazilian + bilnaad€180borst   €300
onderbenen (voet en knie incl.)€240nek        €90
volledige benen€360hals        €90
bovenlip€50 wenkbrauwen tussenstuk €40
bovenlip en kin€100armen €200
wenkbrauwen tussenstuk€40baard€210


img_5073

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen hangt af van de pigmentatie (melanine) van je haren en je huidtype. Tijdens een eerste (test)behandeling bespreken we dit uitgebreid, of je kan ons vrijblijvend contacteren voor meer informatie!

Omdat je haar een cyclus doorloopt, zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Alleen de haren in de groeifase (anagene fase) zijn gevoelig voor definitieve ontharing.

Voor het beste resultaat zijn er gemiddeld 6 à 10 behandelingen nodig, afhankelijk van het te behandelen gebied. Tussen elke behandeling moet er een periode van 6 tot 8 weken zitten om de haren van de rustfase naar de groeifase te laten overgaan.


Klik rechtsonder op
"Maak afspraak"
om je intakegesprek
in te plannen!

Hoe bereid ik me voor?

Een maand voor de behandeling mag je geen haartjes meer epileren of uittrekken. Scheren is wel toegestaan tussen de behandelingen door.

Vanaf 4 tot 6 weken voor en na de behandelingen moet je de zonnebank ten stelligste vermijden. Ook directe blootstelling aan de zon is niet toegestaan voor de zones die behandeld zullen worden. Je moet je steeds beschermen met minstens factor 50.

Het gebruik van zelfbruiners in de te ontharen zone wordt afgeraden.


Nazorg en wat na de behandeling?

Nadat ik je behandeld heb, kalmeer ik je huid met een crème. Ik adviseer om niet te veel zeep te gebruiken in het behandelde gebied zolang de huid geïrriteerd is. Je kunt de huid hydrateren zoals je gewend bent.

Gedurende 24-48 uur na de behandeling vermijd je best warme baden of sauna's.

Tussen de behandelingen door mag je de haren blijven scheren, maar waxen of epileren doe je beter niet meer.


Hoe werkt het?

De laser zendt een geconcentreerde lichtstraal uit met een specifieke golflengte. Deze straal raakt de huid slechts voor een fractie van een seconde. Het pigment rond de haarwortel absorbeert voornamelijk de energie van het laserlicht. Hierdoor worden de cellen van de haarwortel opgewarmd en selectief vernietigd.Om te voorkomen dat de opperhuid beschadigd raakt door deze intense energie, is de laser uitgerust met een gekoelde tip. Dit maakt het mogelijk om meer energie af te leveren zonder schade aan de opperhuid te veroorzaken.Het gekoelde handvat zorgt tijdens de behandeling voor een aangenaam gevoel en vermindert aanzienlijk de pijn die ontstaat door de opwarming. Hierdoor wordt de behandeling goed verdragen.


Onze Laser:

Ik werk met de EpilPro - Diode Laser. Deze laser met een golflente van 808nm is ontwikkeld door Celestetic, een Belgische bedrijf. 

Het is bewezen dat deze golflengte het meest effectief is, omdat deze het meest wordt opgenomen door de haarmelanine. Het is degene die de beste resultaten geeft, omdat het werkt op 90% van de huidtypes, zelfs de donkerste, en alle types haar, zelfs de fijnste.

EpilPro heeft een krachtig koelsysteem dat de bijwerkingen, meestal veroorzaakt door het gevoel van verwarming, minimaliseert en het comfort van de behandeling verhoogt. Een sessie wordt als bijna pijnloos ervaren.

De technologie van EpilPro is veilig en uiterst effectief: 40 tot 60% beter dan traditioneel gepulseerd licht (IPL).


Maak een afspraak

Ben je klaar om afscheid te nemen van ongewenst lichaamshaar en te genieten van een gladde, zachte huid? Neem vandaag nog de eerste stap naar een haarvrij bestaan door een intakegesprek vast te leggen. 

Tijdens dit gesprek zal ik al je vragen beantwoorden, je huid analyseren en een persoonlijk behandelplan opstellen dat perfect aansluit op jouw wensen en behoeften. Wacht niet langer en boek nu je afspraak (Intake permanente ontharing) via online afsprakentool. 

Laten we samen werken aan een zelfverzekerde en stralende versie van jou!

Klik rechtsonder op
"Maak afspraak"
om je intakegesprek
in te plannen!

Wat klanten zeggen