Classical facials en Advanced facials

Onze huidverbeterende gelaatsverzorgingen hebben we opgedeeld in classic facials en advanced facials.

Afbeelding van Hanne tijdens een gezichtsbehandeling

Classic facial bij Fleur Pura

Een facial of gelaatsverzorging is de meest bekende behandeling voor het gezicht en maakt de huid stralender, jonger en gezonder. Elke dag staat onze huid bloot aan vervuiling en straling en dit heeft vervelende gevolgen.

Bovendien is het soms best lastig om naast een drukke job en je sociale leven ook nog voldoende aandacht aan je huid te besteden. Een goede gezichtsbehandeling biedt dan een uitkomst.

Na een behandeling voelt je gezicht zacht en gezond aan en ben je weer ontspannen en opgeladen.

Bovendien geven deze behandelingen een direct effect waarbij je geen rekening hoeft te houden met een herstelperiode.

pexels-polina-tankilevitch-3738349

Advanced facial bij Fleur Pura

Heeft je gelaat meer nodig dan alleen een goede verzorging? Of wil je jouw huid echt grondig aanpakken? Ben je op zoek naar een doeltreffende oplossing voor je huidprobleem?

Dan ben je welkom voor verschillende intensievere huidverbeterende en huidstimulerende behandelingen. Deze behandelingen kan je perfect afwisselen of combineren met onze HydraFacials, peelings of classic facials.

De zuren en enzymen veroorzaken een chemische reactie in de huid, waardoor een deel van de bovenste huidlaag loslaat.

De eerste dag na de behandeling kan je huid rood zijn. Na 1-3 dagen vervelt je huid. Dit houdt meestal 5 tot 7 dagen aan. De mate van vervelling varieert per type behandeling en treedt niet altijd op. Indien gewenst mag je de huid camoufleren met de producten van Belico Derma concept.

Je kan de huid na de behandeling voeden met een herstellende en hydraterende crème. Dit product kan je aankopen bij Fleur Pura. Na de behandeling ontvang je steeds een voldoende hoeveelheid voor de dagen nadien. 

Maak hier een afspraak
pexels-anna-shvets-5069432