Een mooie glow voor je huid dankzij dermaplaning

Bij dermaplaning verwijderen we alle dode huidcellen en donsharen op je huid. Dit gebeurt met een speciaal hiervoor ontworpen chirurgisch mesje. Je huid krijgt dankzij deze behandeling een mooie glow. De huidverbeterende werkstoffen worden bovendien tot maar liefst 60 procent beter opgenomen. We bieden dermaplaning uitsluitend aan binnen een traject van skincoaching.

Afbeelding van Hanne tijdens een gezichtsbehandeling

Alleen binnen skincoaching

Gedurende het jaar wordt de hoornlaag van je huid dikker en ontstaan er onzuiverheden. Dit leidt mogelijk tot een grauwe en vale huid. 

Dankzij dermaplaning krijgt je huid een mooie glow! Daarnaast zorgt de behandeling voor een betere opname (tot wel 60%) van huidverbeterende werkstoffen die je tijdens de skincoaching gebruikt.

Maak hier een afspraak
dermaplaning

Dermaplaning bij Fleur Pura

Bij dermaplaning verwijderen we alle dode huidcellen en donsharen op de huid. Dit gebeurt met een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje. Met deze manuele exfoliatietechniek stimuleren we de doorbloeding, wat de aanmaak van collageen en elastine bevordert. 

Je merkt het resultaat meteen. Je huid wordt zacht, soepel en straalt. 

Wanneer je deze behandeling elke 4 tot 6 weken toepast, dan ben je zeker van een voortdurend stralende huid. Ik adviseer over aangepaste huidverzorgingsproducten die de perfecte aanvulling vormen op de behandeling en het resultaat optimaliseren.

Na de behandeling

Direct na de behandeling ziet je huid er mogelijk wat roder uit. Dit kleurtje verdwijnt na 1 tot 2 uur vanzelf. 

Je merkt dat je huid na de behandeling er meteen frisser en stralender uitziet met een mooie glans. Het is belangrijk om na de behandeling 24 uur niet in de sauna te gaan of intensief te sporten.

Bescherm de huid met een hoge SPF en gebruik schone make-up, sponsjes, kwasten,….

Deze behandeling kan je bij elke andere behandeling als supplement boeken. 

Maak online een afspraak voor dermaplaning of neem contact op voor meer informatie