Je huid reinigen, peelen en hydrateren met een HydraFacial

Als award-winnende en intensieve behandeling reinigt, peelt en hydrateert HydraFacial MD®  je huid in één snelle en efficiënte behandeling. Het verhoogt de steviheid en elasticiteit van je huid, maar vormt ook de ideale behandeling bij acne, roodheid, zwarte puntjes en bruine vlekjes. HydraFacial werkt in op fijne lijntjes en de huidtextuur. Het geeft je huid een heerlijke glow.

Maak hier een afspraak
Afbeelding van Hanne tijdens een gezichtsbehandeling

Voor wie is HydraFacial geschikt?

HydraFacial is geschikt voor alle huidtypes en de aangewezen behandeling bij:

 • Een vermoeide en vale huid hebt
 • Een rijpere huid met verslapping, lijntjes en kraaienpootjes
 • Pigmentvlekken
 • Littekens 
 • Door de zon beschadigde huid
 • Rokershuid
 • Onzuivere heid
 • Grove poriën 

Doordat de HydraFacial werkt op de gezondheid van de huid terwijl deze gepeeld wordt, herstelt de huid door de verwondingen zichzelf. Hierdoor treedt verjonging op. 

Om de gezondheid van de huid te behouden en/of verder te verbeteren raad ik aan om iedere maand een HydraFacial toe te passen of deze af te wisselen met een andere huidverbeterende behandeling. 

Onze huid vernieuwt zich elke drie à vier weken. Zo bouw je elke keer verder op het resultaat van de vorige behandeling. 

Door consequente behandelingen bereik je het beste en meest langdurige resultaat. Daarom bied ik voor al mijn behandelingen abonnementen aan van 5+1 behandeling gratis. Informeer hierover bij jouw behandeling.

Wanneer mag je geen HydraFacial ondergaan? 

Een HydraFacial is niet mogelijk als

 • Je zwanger bent of borstvoeding geeft
 • Bij het gebruik van roaccutane (medicatie), isotretinoïne of andere huidverdunnende medicatie
 • Wanneer je benzoylperoxide gebruikt, stop je hier 3 dagen voor de behandeling mee.
 • De huid verbrand is door de zon
 • Actieve rosacea
 • Bij een auto-immuunziekte
 • Bij een koortslip (dan mag geen enkele gelaatsverzorging - want kan voor besmetting zorgen over het hele gelaat)
 • Je wacht best 5 dagen na een botox behandeling en 7 à 14 dagen na een filler behandeling 
 • Je wacht best 2 à 3 dagen nadat je de wenkbrauwen of bovenlip hebt laten ontharen 

Hoe voorbereiden op de behandeling?

Voordat we starten met de behandeling, mag je zeven dagen geen zuren gebruiken in je thuisverzorgingsroutine. 

Ook mag je zeven dagen geen botuline toxinebehandeling hebben ondergaan, 10 dagen geen fillers hebben laten plaatsen, of kortgeleden een laserbehandeling hebben ondergaan. 

Het is belangrijk dat je huid voor de behandeling niet gebruind is door de zon. Ga daarom vanaf ongeveer vier weken voor de behandeling niet zonnebaden of onder de zonnebank.

pexels-monstera-6978043

HydraFacial bij Fleur Pura

We voeren de HydraFacial uit in het instituut. De HydraFacial bestaat uit drie stappen die samen het beste resultaat geven:


 1. Stap 1: reinigen en peeling

  De huid wordt op een zachte manier gereinigd. Met een milde exfoliëring worden de dode huidcellen in de bovenste huidlaag zachtjes verwijderd waarna een nieuwe huidlaag wordt blootgelegd.
 2. Stap 2: extractie en hydratatie

  In de tweede stap verwijder ik alle onzuiverheden uit je poriën. Door de milde zuigkracht van de HydraFacial gebeurt dit geheel pijnloos. Hyaluronzuur lest vervolgens de dorst van je huid en zorgt voor een goede hydratatie.
 3. Stap 3: voeding en bescherming

  In de derde en laatste stap voeden we de huid met antioxidanten en peptiden, eventueel aangevuld met extra opties om het resultaat te versterken. Hierdoor krijgt je huid weer een gezonde, stralende gloed!

Welke HydraFacial behandelingen zijn er?

HydraFacial Platinum+ 
(90 minuten)

Deze Platinum+ behandeling combineert alles van de HydraFacil Platinum. Dit omvat geconcentreerd serum met focus op diepe rimpels, LED-therapie en lymfedrainage-massage. 

De focus bij deze behandeling ligt dus op de diepe rimpels. Hierbij wordt ook de nek & decolleté met een specifieke geconcentreerd serum behandeld. Deze gaat jouw decolleté extra voeden en verstevigen.

HydraFacial Platinum
(70 minuten)

Deze Platinum behandeling combineert alles van de HydraFacial Deluxe (geconcentreerd serum en LED-therapie) met een ontspannende lymfedrainage-massage. Deze massage bevordert je bloed- en vochtcirculatie en laat je lymfen doorstromen. Op die manier worden de huidcellen van extra vocht voorzien en worden afvalstoffen meteen afgevoerd. Dit alles geeft je een extra frisse, levendige look.

HydraFacial Deluxe
(60 min)

We voegen een gepersonaliseerde geconcentreerd serum toe op basis van jouw huidprobleem: fijne lijntjes, rimpels, elasticiteit, huidstructuur, pigmentatie, vergrote poriën of een verstopte huid. 

Bij deze HydraFacial werken we ook met medische LED-therapie. Dit zorgt ervoor dat het gepersonaliseerde serum nog dieper in de huid en huidcel doordringt. LED-licht werkt daarnaast kalmerend en herstellend en verhoogt het huidverbeterende resultaat nog tot 40%.

HydraFacial clarifying
(50 minuten)

Bij deze behandeling voeren we dezelfde stappen uit als bij de HydraFacial Signature maar voegen we het medische LED-licht toe om de resultaten te versterken. LED-licht verhoogt het resultaat van elke huidverbeterende behandeling tot 40%.

Hydrafacial signature
(40 minuten)

Deze klassieke HydraFacial, zuivert je huid, egaliseert de teint en zorgt voor versteviging en elasticiteit.

HydraFacial - logo

Extra opties bij je hydrafacial


Voeg een enzymatische peeling toe aan jouw behandeling om dode huidcellen extra te verwijderen, te werken op een extra huidprobleem en/of voor een extra glow.

Enzymatische peel

Deze optie zorgt voor een betere opname (tot 60%) van de huidverbeterende werkstoffen die ik tijdens de behandeling gebruik. Ook worden donshaartjes verwijderd om zo een mooie gladde huid te krijgen.

Dermaplaning

Deze optie is de ideale behandeling voor een onzuivere of vette huid. Door op een veilige manier zuurstof toe te voegen, werken we de oorzaak van acne tegen. Daarnaast werkt hij ook vaatvernauwend en kalmerend bij spatadertjes en rosacea.

Oxygen RX

Met een masker kan je nog extra werken aan jouw huid(probleem). Voor elk huidtype en huidprobleem hebben we een passend masker.

Alginaatmasker

PERK is een revolutionair systeem dat werkt met ons HydraFacial-apparaat. Dit hydrateert de lippen en maakt ze voller (plumping) in enkele minuten! Het PERK lip-revitaliserend serum bevat pepermuntolie, aloë vera-bladextracten en roosextracten om de lippen te voeden en hydrateren. Hierdoor worden ze voller en meer ontspannen. PERK wordt aangebracht met het HydraFacial-apparaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om twee keer per dag verder op te gebruiken.

Hydrafacial Perk Lip

Deze snelle behandeling gebruikt een multi-peptidemix die de huid rond de ogen op een zachte manier verheldert en strakker maakt, terwijl de hydratatie behouden blijft. De delicate huid rond je ogen verheldert. Verkwikkende groene thee-extracten en citroenzuur geven je een wakkere blik. PERK wordt aangebracht met het HydraFacial-apparaat. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Het overige product krijg je mee naar huis om 2 keer per dag verder op te gebruiken.

Hydrafacial Perk Eye

Het Epicutis™ Neck and Décolleté BoosterSerum maakt gebruik van HYVIA®en AGSE. Deze gepatenteerde botanische extracten zijn afkomstig van chiazaad en druivenpitten. Ze revitaliseren jouw decolleté, maken deze voller te maken en laten je stralen.

Neck and décolleté booster

Kan ik een HydraFacial abonnement aankopen?

Ja, dit kan. Waarom zou je dit doen? Je volgt best een kuur om de 4 weken. Zo krijg je een mooi resultaat op korte termijn. 

Wanneer je bovendien een huidprobleem wil aanpakken (zoals anti-aging, acné,...) krijg je dit enkel verbeterd door persoonlijk maatwerk.

Net zoals je een abonnement neemt om te sporten, heeft je huid ook nood aan regelmatige behandelingen. Als je nu een abonnement aankoopt van vijf behandelingen, krijg je een extra zesde behandeling gratis.

Wat na de behandeling?

De HydraFacial levert als snelle en efficiënte behandeling geen pijn of ongemak op. Sterker nog, de behandeling is aangenaam en verfrissend. Je krijgt vrijwel direct een egale en mooiere huid. Er is geen herstelperiode. Direct na de behandeling kan je make-up aanbrengen en je normale activiteiten hervatten.

Maak online een afspraak voor een HydraFacial of neem contact op voor meer informatie