Droge huid, acné, pigmentvlekken.

Download


Nu de zomer voorbij is en de herfst haar intrede doet, is het tijd om je huid extra aandacht te geven. Gelukkig hebben wij de perfecte tips en behandelingen om je huid weer te laten stralen!

 • Peeling voor een frisse teint: Onze huid heeft zich dikker gemaakt om zich te beschermen tegen de zon, maar dat kan een doffe uitstraling geven. Kies daarom voor een peeling met glycolzuur, dit richt zich op celvernieuwing en egaliseert je teint. Bye bye vermoeide huid!
 • Hydratatie is key: De herfstlucht kan je huid uitdrogen, dus voeg een extra boost toe met de Hydra Filler. Een echte dorstlesser die met hyaluronzuur je huid gehydrateerd en stralend houdt.
 • Voed je huid: Geef je huid de nodige voeding met rijke crèmes, vol natuurlijke oliën en boters. Je huid zal je dankbaar zijn voor de extra bescherming.
 • Gezonde voeding voor een gezonde huid: Blijf gezond eten en vermijd overmatige suikers en koolhydraten. Schade door suikermoleculen kan rimpels veroorzaken en zorgen voor een onzuivere huid. Blijf dus ook in de herfst gezond en gevarieerd eten voor een stralende huid!
 • Warme douche, lauwe huid: Lang onder een hete douche staan breekt de natuurlijke huidvetten af, waardoor je huid droog en trekkerig kan aanvoelen. Kies voor een lauwe douche om je huid te verwennen.
 • Herstel pigmentschade: Vitamine C is een krachtig ingrediënt om hyperpigmentatie aan te pakken en de huid te herstellen. Vitamine C-serums zijn een must-have!
 • Blijf je SPF gebruiken: Ook in de herfst is het essentieel om je huid te beschermen tegen de zon en schadelijk blauw licht. Zonneproducten met UVA- en UVB-bescherming zijn perfect voor het hele jaar door.

Klaar om je huid een boost te geven? Ontdek onze herfstbehandelingen, waaronder peelings, MicroNeedling en HydraFacial. Geef je huid de aandacht die het verdient en laat ze stralen!


Ik wil advies over de beste behandelingen voor mijn huid!
IMG_5378

Kies voor skincoaching
met Hanne Broeckx

 • Na een huiddiagnose werk ik op maat een individueel behandel- en verzorgingsplan uit voor jouw huid. 
 • Dit plan bevat de juiste verzorgingsproducten voor dagelijkse en wekelijkse thuisverzorging
 • Tijdens het eerste adviesgesprek testen we de producten uit en geef ik je tips voor een optimale thuisverzorging
 • Jij bepaalt na het eerste adviesgesprek in alle vrijheid of je hiermee verder aan de slag wilt. 
 • We ontmoeten elkaar ieder half jaar voor een opvolgingsgesprek met huidanalyse.
 • Optioneel kan je nog kiezen voor verbeterende en ontspannende gelaatsbehandelingen in het instituut. Discipline bij de thuisverzorging blijft evenwel het fundament van een succesvol behandelingsplan.
Ontdek hier meer over skincoaching door Hanne Broeckx

Wat kost dit?

De begeleiding door skincoach Hanne Broeckx – inclusief de halfjaarlijkse controle – is volledig gratis*. Je betaalt uitsluitend de geselecteerde verzorgingsproducten.

* Voor het eerste adviesgesprek van 1,5 uur met huiddiagnose en individueel behandelingsplan betaal je eenmalig 40 euro. De halfjaarlijkse controlemomenten zijn gratis.

Wat klanten zeggen

5 / 5
review placeholder foto
Karel V. R.
3 maanden geleden
Helemaal in orde!
review placeholder foto
Lieselotte S.
3 maanden geleden
Je komt er altijd goedgezind buiten, en nu zeker met de gezichtsfoto's van enkele maanden geleden te vergelijken met die van nu en zien wat het resultaat al is.
review placeholder foto
Ine T.
3 maanden geleden
Het was fijn dat er echt naar mijn verhaal geluisterd werd door een specialiste met verstand van huidproblemen. Ik kreeg heel uitgebreid advies bij de scans en de producten. Het is dan ook iedereen aan te raden die op zoek is naar de best mogelijke verzorging en/of behandeling voor een probleemhuid.
review placeholder foto
Beatrice S.
3 maanden geleden
Heel relaxed en ontspannend! Hanne is heel professioneel, vriendelijk en aangenaam. Ze geeft goede raad en tips. Goed resultaat en verbetering van mijn huid, topprodukten en heel tevreden!
review placeholder foto
Marie
10 maanden geleden
Mooi resultaat dankzij Hydrafacial kuur.
review placeholder foto
Inge
10 maanden geleden
Het was een zeer aangename kennismaking en een uitgebreid advies. Ik heb er heel wat aan gehad! Dankjewel!