Reinigingsproducten

Oil Care Plus

OIL CARE PLUS Olie voor de verzorging van de huid en voor het verwijderen van oog make-up. Waardevolle olie van wilde rozen en etherische rozenolie bevorderen de regeneratie van de huid en zijn uitstekend geschikt voor het behandelen van een droge en schilferige huid. Samen met jojoba olie wordt een gladde en zijdezachte huid verkregen In de aromatherapie wordt etherische rozenolie gewaardeerd als ontspannend en kalmerend. De warme en aangename geur van deze oliën vermindert angsten en spanningen. Tevens wordt etherische rozenolie aanbevolen als middel tegen slapeloosheid. Dankzij de geringe filmvormende eigenschappen is Oil Care Plus ook zeer goed te gebruiken voor het verwijderen van de oog make-up.
Merk:
Belico Derma Concept
Verpakkingsvorm:
Tube
Volume:
100 ml

Gebruik: 

Aanbrengen op de nog vochtige of droge huid en voorzichtig inmasseren. De olie kan eventueel ook worden vermengd met andere Belico producten.
Voor het verwijderen van oog make-up een kleine hoeveelheid Oil Care Plus aanbrengen op een vochtig wattenschijfje en daarmee over de gesloten ogen wrijven.

€ 22,00 Incl. BTW


Aantal:

+
x € 22,00 = Incl. BTW

Product is succesvol toegevoegd aan je winkelmandje!