Oogverzorging

Eye Care III

EYE CARE III – herstellende oog-gel De Eye Care III is een vetvrije, intensief hydraterende en herstructurerende oog-gel. De spankracht en de elasticiteit van de huid worden zichtbaar verbeterd en de regeneratie van de cellen wordt bevorderd. Door de verkapseling van hyaluronzuur in de ceramiden en liposomen ontstaat een dépôt-effect waardoor de werkzame stoffen langer in de huid blijven en daardoor ook langer hun positieve werking kunnen blijven behouden. In liposomen verkapselde appel-stamcellen wakkeren eveneens de celregeneratie aan en zorgen voor een verbetering van de huidstructuur. De huid wordt jonger, stralender en het huidoppervlak wordt zichtbaar egaler en gladder.
Merk:
Belico Derma Concept
Verpakkingsvorm:
Pot
Volume:
15 ml

Gebruik: 

Iedere morgen en avond na de Basic Care in combinatie met Concentrate I of II rond de ogen aanbrengen, en van buiten naar binnen inmasseren.

UITZONDERING: bij neiging tot vochtophopingen moet de omgeving rondom de ogen zacht kloppend van binnen naar buiten verzorgd worden, om de drainage van vochtophopingen te bevorderen.

€ 29,00 Incl. BTW


Aantal:

+
x € 29,00 = Incl. BTW

Product is succesvol toegevoegd aan je winkelmandje!