Serums (extra voedingsstoffen)

Effect – PHA Power Senso Fluid

Met het ouder worden, bij een onzuivere huid of bij een verminderde huidfunctie hopen zich dode hoorncellen op. De huid wordt schilferig, dof, mee-eters, puistjes en/of rimpels ontstaan. De effecten van de omgeving, met name UV-straling en HEV-licht, leiden tot vroegtijdige fotoveroudering. Met deze vloeistof gemaakt van polyhydroxyzuren gecombineerd met innovatieve peptiden uit de lupine, geef je je huid een complete make-over. Het huidoppervlak wordt voorzichtig dunner gemaakt, het vochtgehalte verbetert, rimpels, onzuiverheden en pigmentvlekken worden behandeld en de huid wordt beschermd tegen de effecten van fotoveroudering.
Merk:
Belico Derma Concept
Verpakkingsvorm:
Tube
Volume:
30 ml

Gebruik: 

De EFFECT – PHA POWER SENSO FLUID kan naar behoefte 2-3 keer per week worden gebruikt ter ondersteuning van een EFFECT-PHA Power Senso Peel behandeling thuis. Indien nodig kan het ook vaker worden toegepast.Na het reinigen van de huid de vloeistof ‘s avonds en/of ‘s morgens op de huid aanbrengen in plaats van de Basic Care en daarna de gebruikelijke Belico verzorgingscrème. Bij een zeer vette huid kan het ook als enig dagverzorgingsproduct worden aangebracht.

De EFFECT – PHA Power Senso Fluid kan ook gebruikt worden als peeling of masker. Aanbrengen op een gereinigde huid, 10-15 minuten laten inwerken en afspoelen.

€ 59,00 Incl. BTW


Aantal:

+
x € 59,00 = Incl. BTW

Product is succesvol toegevoegd aan je winkelmandje!