Dag/nachtcrèmes

Effect – Anti Pollution Crème

Deze zeer beschermende emulsie vormt een antioxidantschild op uw huid en beschermt deze tegen de effecten van fotoveroudering en andere invloeden van buitenaf. Een innovatief actief ingrediënt in couperose vermindert roodheid, celademhaling wordt gestimuleerd en de huid krijgt een natuurlijke glans.
Merk:
Belico Derma Concept
Verpakkingsvorm:
Tube
Volume:
30 ml

Gebruik: 

‘s Morgens en/of ‘s avonds op de gereinigde huid aanbrengen. Omdat de gebruikte actieve ingrediënten en het speciale emulgatorsysteem al zorgen voor een goede penetratie, kan de Basic Care achterwege blijven.

Als de huid al erg gestrest is en/of om het effect te vergroten, kan de combinatie met de EFFECT – Peptide Amino Booster , de EFFECT – A.G.E. Code of een Basic Care kan worden aanbevolen als kuur of permanent. Als u een couperosehuid heeft, kan het aangewezen zijn om Intensive Care II ‘s avonds te gebruiken en/of te combineren met Concentrate III.

De toepassing wordt het hele jaar door aanbevolen of vooral voor de zomermaanden. U moet de crème in maart gebruiken om het huideigen beschermingssysteem te activeren en de hele zomer door te gebruiken.

€ 69,00 Incl. BTW


Aantal:

+
x € 69,00 = Incl. BTW

Product is succesvol toegevoegd aan je winkelmandje!