Serums (extra voedingsstoffen)

Effect - AGE-code

Effect - AGE-code – voor gestreste en vale huid Naast extrinsieke schade zoals zonlicht, fijnstof of tabaksrook, is glycatie een van de belangrijkste oorzaken van intrinsieke huidveroudering. Glycatie betekent “versuikering” en in feite is dit fenomeen sterk gerelateerd aan voeding. Als de bloedsuikerspiegel vaak verhoogd is, kunnen eiwitten zich combineren met suikermoleculen en aan elkaar plakken. De resulterende chemische verbindingen worden Advanced Glycation Endproducts (AGE’s) genoemd. Deze laatste leiden tot ontstekingsreacties in de huid en zorgen er onder andere voor dat de collageenvezels in de huid aan elkaar gaan klonteren. Het resultaat is verminderde sterkte en elasticiteit, evenals verhoogde rimpels. Daarnaast kunnen “afvalstoffen” zich in de huid afzetten en een gelige, ongezonde teint veroorzaken. De AGE-Code gaat deze reacties in de huid effectief tegen.
Merk:
Belico Derma Concept
Verpakkingsvorm:
Tube
Volume:
15 ml

GEBRUIK: 

Gezonde voeding, voldoende beweging en de juiste verzorging – maar soms moet je wat dieper in je trukendoos graven
om de huid van zijn mooiste kant te laten zien. Naast de dagelijkse huidverzorging draagt de AGE-Code met hooggedoseerde werkstofcomplexen bij aan het vergroten van het ontgiftende effect. Het actieve ingrediënt Prodizia™ bevordert de zichtbare vermindering van tekenen van vermoeidheid zoals donkere kringen, wallen, een doffe teint en vermoeide gelaatstrekken.
Het beschermt en herstelt de huid tegen schade die wordt toegeschreven aan glycatie. Het ondersteunt speciale ontgiftingssystemen
(glyoxalase, proteasoom) en handhaaft een intact microcapillair systeem.

€ 69,00 Incl. BTW


Aantal:

+
x € 69,00 = Incl. BTW

Product is succesvol toegevoegd aan je winkelmandje!