Thuispeelings

AHA/BHA 12%

Deze lichte emulsie met een AHA|BHA fruitzuurcomplex heeft het meest effectieve gebruik van fruitzuren voor een egale teint. Oneffenheden zijn geëgaliseerd, rimpels en onzuiverheden verminderd. Salicylzuur heeft een reinigende en ontstekingsremmende werking op verstopte poriën, waardoor andere dingen die ontbreken aan de binnenkant worden verminderd. Oude cellen komen vrij en de huidvernieuwingsprocessen worden gestimuleerd en gereguleerd. Amandelzuur werkt als een actief ingrediënt als het gaat om huidverlichting. Gelijktijdig gehydrateerd, gekalmeerd en versterkt aloë vera en sheaboter het huidoppervlak.
Merk:
Belico Derma Concept
Verpakkingsvorm:
Tube
Volume:
50 ml

Gebruik: 

Na de reiniging het product gelijkmatig op de te behandelen plaatsen aanbrengen. In de eerste behandelingsweek elke tweede avond.In de tweede week elke avond.In de derde week ’s ochtends en ’s avonds.

Geschikt voor de normale, niet-gevoelige huid en zal de jeugdige uitstraling behouden. Speciaal voor de huid met fijne rimpels, onregelmatige pigmentatie, oneffenheden en/of een huidreliëf met grote porien. Ook aanbevolen bij sterk schilferende huidzones 


€ 59,00 Incl. BTW


Aantal:

+
x € 59,00 = Incl. BTW

Product is succesvol toegevoegd aan je winkelmandje!